10.797222346,106.677222250

BRIQUETTING PRESS UNITS BPU 2010 - BPU 6510

BRIQUETTING PRESS UNITS BPU 2010 - BPU 6510
Views: 2
Our mechanical briquetting presses from the BP2010 to the BP6510HD can be supplied as units. The Units are the same basic briquetting press, but equipped with a small dosing silo and dosing screw on top of the press. The units are supplied pre-wired for fast and easy installation.
Price: Contact us
  • Product Information
  • Comments

Our range of Briquetting Press Units are self-contained units, including a mechanical briquette press with small buffer silo, dosing screw and touch screen control panel. All Briquetting Press Units are equipped with an advanced control system that allows internet access. It is possible to monitor, operate or search for failures and even to reprogram the PLC-function via an internet connection. All operation texts and failure notices can be shown in up to 16 languages. The log function is an important tool for analyzing and improving the briquetting process. The range includes models BPU2010 through BPU6510.

The units are compact in design, easy to commission and easy to relocate and still include all the features of a normal briquetting press. The Units are standard and optimized and is a more economical solution.

Main features and benefits:
Compact unit including, briquetting press, buffer silo, dosing system and control panel.
Flexible die system.
Optional mixer for adding moisture to the raw material.
Easy running in - Factory tested with your raw material.
Easy installation - Ready for start-up.
Easy to move to another location.
Sturdy design - Suitable for running 2-3 shift operation.
Easy to service and low maintenance costs

A work together categories
BRIQUETTING PRESS BP 2010 – 2510

Máy ép viên nén cho chất liệu gỗ, nhiên liệu sinh khối và các loại vật liệu khác, thích hợp cho việc chế tạo viên nén công nghiệp . Đường kính viên nén : 50 mm Công suất : Từ 150 kg đến 350 kg trong 1 giờ ( Tuỳ thuộc vào chất liệu thô và yeu cầu mật độ ).

Read more
BRIQUETTING PRESS BP 3200

BP 3200 là một máy ép bánh cơ học cỡ trung cho các nhà sản xuất chuyên nghiệp. Báo chí được trang bị một hệ thống điều khiển tiên tiến cho phép truy cập internet. Có thể theo dõi, vận hành hoặc tìm kiếm các lỗi và thậm chí lập trình lại chức năng PLC thông qua kết nối internet. Tất cả các văn bản hoạt động và thông báo lỗi có thể được hiển thị trong tối đa 16 ngôn ngữ. Hàm log là một công cụ quan trọng để phân tích và cải thiện quy trình đóng bánh.

Read more
BRIQUETTING PRESS BP 4000

BP 4000 là một máy ép bánh có kích thước trung bình được chế tạo hạng nặng dành cho các nhà sản xuất chuyên nghiệp. Báo chí được trang bị một hệ thống điều khiển tiên tiến cho phép truy cập internet. Có thể theo dõi, vận hành hoặc tìm kiếm các lỗi và thậm chí lập trình lại chức năng PLC thông qua kết nối internet. Tất cả các văn bản hoạt động và thông báo lỗi có thể được hiển thị trong tối đa 16 ngôn ngữ. Hàm log là một công cụ quan trọng để phân tích và cải thiện quy trình đóng bánh.

Read more
BRIQUETTING PRESS BP 5000

BP 5000 là một máy ép mạnh với vỏ chắc chắn được làm bằng thép cường độ cao và được cố định trên nền bê tông cốt thép nặng, đảm bảo hoạt động yên tĩnh và an toàn với mức độ rung cực thấp.

Read more

BRIQUETTING SOLUTIONS APAC LTD

BRIQUETTING SOLUTIONS APAC LTD

Zalo
BRIQUETTING SOLUTIONS APAC LTD Call BRIQUETTING SOLUTIONS APAC LTD SMS BRIQUETTING SOLUTIONS APAC LTDDirect
Hotline: 0939 372 123