10.797222346,106.677222250

BRIQUETTING PRESS BP 5000

BRIQUETTING PRESS BP 5000
Views: 23
Briquetting press for wood, biomass and other material, suitable for making consumer and industrial briquettes. Briquette diameter 75 mm Capacity from 800 to 1200 kg/hour depending on raw material and density requirements
Price: Contact us
  • Product Information
  • Comments

The BP 5000 is a mechanical briquetting press for companies with medium to large demand for production of industrial briquettes and consumer logs. The press is equipped with an advanced control system that allows internet access. It is possible to monitor, operate or search for failures and even to reprogram the PLC-function via an internet connection. All operation texts and failure notices can be shown in up to 16 languages. The log function is an important tool for analyzing and improving the briquetting process.

The BP 5000 is a strong press with a sturdy housing made of high tensile steel and fixed on heavy steel reinforced concrete foundation which secures a quiet and safe operation with extremely low vibration level.

It is a strong and reliable press with a capacity of up to 1200 kg / h and produces a briquette with a diameter of 75 mm.

Features & Benefits:
Touch screen operation via control panel or your iPad
Latest PLC software for control system and itnernet log in
Service-friendly and easy to clean
Easy to service and low maintenance costs
Die system with exchangable wear parts to reduce costs
Heavy built and suitable for running 3-shift operation
Low vibration level
High capacity
Briquette size: Ø75mm

Capacity: 800-1200 kg / h

A work together categories
BRIQUETTING PRESS BP 2010 – 2510

Máy ép viên nén cho chất liệu gỗ, nhiên liệu sinh khối và các loại vật liệu khác, thích hợp cho việc chế tạo viên nén công nghiệp . Đường kính viên nén : 50 mm Công suất : Từ 150 kg đến 350 kg trong 1 giờ ( Tuỳ thuộc vào chất liệu thô và yeu cầu mật độ ).

Read more
BRIQUETTING PRESS BP 3200

BP 3200 là một máy ép bánh cơ học cỡ trung cho các nhà sản xuất chuyên nghiệp. Báo chí được trang bị một hệ thống điều khiển tiên tiến cho phép truy cập internet. Có thể theo dõi, vận hành hoặc tìm kiếm các lỗi và thậm chí lập trình lại chức năng PLC thông qua kết nối internet. Tất cả các văn bản hoạt động và thông báo lỗi có thể được hiển thị trong tối đa 16 ngôn ngữ. Hàm log là một công cụ quan trọng để phân tích và cải thiện quy trình đóng bánh.

Read more
BRIQUETTING PRESS BP 4000

BP 4000 là một máy ép bánh có kích thước trung bình được chế tạo hạng nặng dành cho các nhà sản xuất chuyên nghiệp. Báo chí được trang bị một hệ thống điều khiển tiên tiến cho phép truy cập internet. Có thể theo dõi, vận hành hoặc tìm kiếm các lỗi và thậm chí lập trình lại chức năng PLC thông qua kết nối internet. Tất cả các văn bản hoạt động và thông báo lỗi có thể được hiển thị trong tối đa 16 ngôn ngữ. Hàm log là một công cụ quan trọng để phân tích và cải thiện quy trình đóng bánh.

Read more

BRIQUETTING SOLUTIONS APAC LTD

BRIQUETTING SOLUTIONS APAC LTD

Zalo
BRIQUETTING SOLUTIONS APAC LTD Call BRIQUETTING SOLUTIONS APAC LTD SMS BRIQUETTING SOLUTIONS APAC LTDDirect
Hotline: 0939 372 123